vrijdag 30 november 2012

Haken is hip

 Hoi allemaal,
 Jullie denken minstens dat ik niet helemaal goed ben geworden omdat jullie geen kaartje zien, maar het tegendeel is minder waar. Ik zie de laatste tijd zoveel van die leuke dingen op internet qua haken dat ik dacht dat moet ik dan zelf na 25 jaar ook weer eens op pakken en laten we dan maar met een eenvoudig potje beginnen. Ik hoop dat jullie het potje net zo leuk vinden als ik en misschien dat er ooit nog wel meer haakcreaties zullen volgen. Want ja het kaarten en doosjes maken staat toch echt op nummer 1 hoor. Ik hoop dat jullie me potje leuk vinden en zin hebben om een berichtje achter te laten.
Gr sandra

woensdag 28 november 2012

Waxinelichtjes kaarsenkaart " Wintergroetjes"

 Hoi allemaal,
 Het klinkt raar maar van de week had ik dus even geen inspiratie en wat ga je dan doen om toch wat leuks te maken, je pakt een paar oude hobbyjournaals en dan ga je neuzen tussen je patroontjes en dan kom je dit leuke patroontje tegen van een waxinelichtjeskaarsenkaart. Het patroon komt uit de hobbyjournaal 75 trouwens.
 Als basis heb ik wit cardstock gebruikt.Het designpapier wat ik gebruikt heb is van BoBunny " Rejoice".Het kant wat ik heb gebruikt komt bij de action vandaan, en voor dat ik vragen krijg waar het lag ik heb het bij de kerstspullen vandaan.Het label aan de binnenkant is een fancylabel van de Toolkit #2 die ik heb gekocht bij het scrapbookdepot.De label aan de buitenkant is een Barcketlabel 17 en komt uit de Toolkit #1 eveneens afkomstig van het scrapbookdepot.De stipjes op de labels zijn gemaakt met de liquid parels, white opal.De crealies bloemen zowel aan de binnen als buitenkant zijn de CLCF05.De blaadjes aan zowel binnen als buitenkant zijn gemaakt met Crealies stans CLCS17.
Meeldraadjes die ik gebruikt heb  zijn creme wit van kleur en komen bij AnMaCreatief vandaan.
Aan de buitenkant heb ik aan de zijkant van het label twee dewdrops gebruikt.
Ik hoop dat jullie mijn creatie leuk vinden en zin hebben om een berichtje achter te laten.

Gr sandra

zondag 25 november 2012

Kerstige kerstreep

 Hoi allemaal,
 Allereerst wil ik mijn allernieuwste volger van harte welkom heten. Leuk dat je mij en mijn blog hebt gevonden en bereid bent mij te gaan volgen.
Na al het examengedoe heb ik nu een paar dagen vrij zodat ik weer eens heerlijk aan de freubel kon vandaag. Dit is een reep chocolade die ik bij de Xenos heb gekocht van Droste en die ik heb gepimpt.
Ik zal even uitleggen hoe ik dit gedaan heb.

Het designpapier wat ik gebruikt heb is van Maja Design,Summer Vinitage. Dus niet een kerstpapier, maar ja vond het zo een mooi papier dat ik er dus toch maar een kercreatie mee heb gemaakt.De randen heb ik geinkt met Gathered Twigs van Distressinkt.Kerststempel van de winterbeer is er een van Sugar Nellie, je moet me alleen niet vragen welk jaar want dat weet ik echt niet. Het afbeeldingtje heb ik ingekleurd met Twinkling H 2O.De sneeuw aan het raamkozijn en langs de rand van de sok heb ik gemaakt met de snowmarker. Je kleurt je vlakje daar mee in en vervolgens maak je het warm met de heattool waardoor het gaat bobbelen. De sneeuwvlokjes op het raam zijn gemaakt met perfect pearls,white opal.De paperdoily is van de action.De uitgesponste kerssterren/kristallen zijn gemaakt met een rode pons van Kars.De tekststempel met Kerstige kerstgroetjes is een van de nieuwste van Joy. Erg leuk want er zit ook een stans bij met een label waardoor je dit dus nu heel goed met elkaar kunt combineren. Ik heb de lintjes uit me bak gehaald, ik zou dus niet meer precies weten waar ik deze heb gekocht. Ik hoop dat jullie me kerstige reep leuk vinden en zin hebben om een berichtje achter te laten.
Groetjes Sandra

dinsdag 20 november 2012

Warme kerstgroetjes

 Hoi allemaal,
Vandaag dan na al de studiestress weer eens begonnen met een kaartje te maken. Het is een kaartje geworden die gemaakt is van een langwerpige envelop. De digi is van Krista Smith en is speciaal getekend voor de Club van Tiets. Krista is van de Saturad Canary waar je tevens van op dit blog een linkje ziet staan . Krista heeft namelijk behalve deze leuke stempel van Nikki nog veel meer leuke stempels en digi's getekend en ik wil jullie aanraden om daar zeker een keer een kijkje te gaan nemen.
 Voor deze kaart heb ik dus een langwerpige envelop gebruikt ijsblauw cardstock en craft.Het designpapier is van Maja Design, " Winter wonderland".De randen heb ik geinkt met tattered twigs van distressinkt van Tim Holtz.Lintje en kantje en embelissements die ik gebruikt heb zijn uit eigen assortie en ik zo niet eens meer weten waar ik het allemaal gekocht heb.Het witte label in de vorm van een ster die aan de rechterkant in de envelop zit, is gemaakt met een Inshapemal van Crealies CLIS06.Label met niki erop is gemaakt met de Design Tool Kit #2 en is te koop bij het Scrapbookdepot, evenals het label van Craft met de warme kerstgroetjes.Het stempeltje met de spreuk Warme kerstgroetjes is eveneens van Crealies. De blaadjes met de glitter die ik achter de opengestanste bloemen heb gedaan is  van de action afkomstig.De bruine blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies de CLCS12 en de achterste van perkamentpapier is een openflower van Crealies de CLOF03. Verder heb ik nog gebruik gemaakt van meeldraadjes die ik achter de bloemetjes heb geplakt.
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en zin hebben om een reactie achter te laten.
Gr sandra

maandag 19 november 2012

Geslaagd

Hoi allemaal,
De reden dat het de afgelopen 2  1/2 week erg rustig was op mijn blog was , omdat ik druk aan studie was voor mijn BOA. Dit examen moet ik iedere 5 jaar weer doen, maar ook veranderd er iedere 5 jaar ook wel weer het een en ander. Dus druk in de boeken gezeten de afgelopen weken, naar school in Haarlem en laat naar bed door het maken van de opgaves. Maar ja we zullen maar zo denken, alle stress is weer niet vooor niets geweest,  en we hebben het weer in de pocket. Ik hoop jullie dus nu binnenkort weer te kunnen lastig vallen met mijn kaartjes en andere creaties. Groetjes Sandra

vrijdag 2 november 2012

Knallend einde.......

Hoi allemaal,
Allereerst wil ik mijn nieuwste volger van harte welkom heten.Sorry dat ik dit niet eerder gedaan heb, maar ik was een klein beetje geblesseerd deze week, ben namelijk van de laatste paar treden van de trap afgevallen. Nu gaat het wel weer met een hoop smeren en pijnstillers en ook omdat ik toch af en toe ook wel eens wat wil freubelen natuurlijk.

Oke de basis van de kaart is een grote monsterzak met een blokbodem. Het papier is een paperpad van Simple Stories" Handmade Holiday".Kantjes lintjes en touwtjes zijn uit eigen assorti.
Het magnoliastempeltje is er 1 uit de nieuwere series, van die nu uit zijn. Het haar van Tilda heb ik ingekleurd met een distressmarker en de rest van de afbeelding met Twinkling H2O.
De witte bloem op de kaart is gemaakt met de openflowers van Crealies , CLOF 04.
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en zin hebben om een berichtje achter te laten.
Gr sandra