zondag 25 november 2012

Kerstige kerstreep

 Hoi allemaal,
 Allereerst wil ik mijn allernieuwste volger van harte welkom heten. Leuk dat je mij en mijn blog hebt gevonden en bereid bent mij te gaan volgen.
Na al het examengedoe heb ik nu een paar dagen vrij zodat ik weer eens heerlijk aan de freubel kon vandaag. Dit is een reep chocolade die ik bij de Xenos heb gekocht van Droste en die ik heb gepimpt.
Ik zal even uitleggen hoe ik dit gedaan heb.

Het designpapier wat ik gebruikt heb is van Maja Design,Summer Vinitage. Dus niet een kerstpapier, maar ja vond het zo een mooi papier dat ik er dus toch maar een kercreatie mee heb gemaakt.De randen heb ik geinkt met Gathered Twigs van Distressinkt.Kerststempel van de winterbeer is er een van Sugar Nellie, je moet me alleen niet vragen welk jaar want dat weet ik echt niet. Het afbeeldingtje heb ik ingekleurd met Twinkling H 2O.De sneeuw aan het raamkozijn en langs de rand van de sok heb ik gemaakt met de snowmarker. Je kleurt je vlakje daar mee in en vervolgens maak je het warm met de heattool waardoor het gaat bobbelen. De sneeuwvlokjes op het raam zijn gemaakt met perfect pearls,white opal.De paperdoily is van de action.De uitgesponste kerssterren/kristallen zijn gemaakt met een rode pons van Kars.De tekststempel met Kerstige kerstgroetjes is een van de nieuwste van Joy. Erg leuk want er zit ook een stans bij met een label waardoor je dit dus nu heel goed met elkaar kunt combineren. Ik heb de lintjes uit me bak gehaald, ik zou dus niet meer precies weten waar ik deze heb gekocht. Ik hoop dat jullie me kerstige reep leuk vinden en zin hebben om een berichtje achter te laten.
Groetjes Sandra

8 opmerkingen:

marion zei

Leuk gedaan meis, liefs, Marion

jolanda zei

mooi versierde reep

Marianne zei

Wat een leuke kaartje is dit Sandra.
Liefs, Marianne

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit.

Groetjes,Willy

Tiets zei

wat een bjoetie is eht geworden San!!
Liefs Tiets
Ps Geniet van je vrije week!

Chantal zei

Supermooi gedaan Sandra!

Henriette zei

Lieve Sandra, eerst ff zeggen dat je een prachtig blog hebt, supers! en voor de rest de kaart is ook heel mooi!! TOP!~! liefs Jetty xxx

Annette zei

Wat een schattig kaartje! Super leuke dingetjes heb je op je blog staan.
Fijne Sinterklaas!
xoxo Annette