donderdag 22 augustus 2013

Borduurpakketje van de action

Hoi allemaal, Wou even zeggen dat als jullie me missen en denken dat er iets met me is, dan valt dat allemaal reuze mee hoor.Ik had namelijk last van me rechterpols dus moet ff rustig aan doen met het haken en heb toen besloten toen ik weer eens bij de action liep om een borduurpakketje mee te nemen. Nou echt hoor ze moeten die dingen niet zo goedkoop en leuk maken want ze zijn met stof, borduurzijde en naald en een borduurring maar 1,99. Ik heb niet deze versie maar eentje met een uiltje. In het pakket zit voldoende stof en garen om twee van de vijf patroontjes te kunnen borduren, Misschien ook een leuk idee voor andere van jullie als je ook eens geen zin hebt om te haken. Verder wil ik mijn nieuwste volgers van harte welkom heten leuk dat jullie het initiatief hebben genomen om me te gaan volgen. Nog een fijne dag vandaag allemaal Gr sandra

7 opmerkingen:

HaakBrei-n zei

Ik denk dat ik ook eens bij de action ga kijken!! Groetjes Chantal

Monique zei

Oh, dat uiltje klinkt erg leuk.
Als niets te doen heb....
Of beter van niet, zie vast nog meer dingen bij de Action ;-)
groetjes Monique

pytsje zei

leuk !!!!! veel borduurplezier
ook ik wissel haken af met borduren is iets beter voor mijn polsen en vingers

marion zei

Ik heb ze hier nog niet gevonden, zal wel wat later komen zo ver in het land hihi, sterkte en beterschap met je pols, liefs, Marion

HaakBrei-n zei

Balen, ben na mijn werk snel naar Action gefietst, alles op! Vanavond komt de vulploeg. Morgen dus weer een kans. Ik heb wel leuke stofjes gekocht, dat dan weer wel. Hihi, fijne avond!

Patricia Smit zei

Hallo Sandra,

Via, via op je leuke blog terecht gekomen. Ben direct volger geworden, ben benieuwd naar meer.
Op mijn blog loopt tot 14 september een give-away. Je kunt 5x kans maken op een pakket dus als je zin hebt..."join the club!!"
Groetjes Patricia

Atelier Nanaya zei

Wat leuk dat ik via de give away bij de Creatieve Uil op je blog terecht ben gekomen. Echt leuk om hier eens rond te kijken. Birdie is een schatje zeg! Ik ga je zeker volgen.
Groetjes,
Nanaya