zondag 4 augustus 2013

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna

Hoi allemaal, Allereerst wil ik mijn nieuwste volgers van harte welkom heten , ik vind het super dat jullie mijn blog gekozen hebben om te gaan volgen. Ik hoop dat ik jullie niet teleurstel. Vandaag waren Peter en ik eindelijk eens een dagje vrij, en wat ga je dan doen. Heerlijk een dagje Hoenderdaell want daar waren we snel omgerekend ook al een jaar niet meer geweest. Helemaal leuk. Er was een hoop veranderd er waren dieren weg maar ook weer dieren bij gekomen en dat is ook altijd natuurlijk wel weer erg leuk. Hieronder en boven kunnen jullie de leuke foto's zien die ik gemaakt heb. Ik vind met name de Ringstaarmaki's toch wel erg favoriet hoor en ze kunnen ook zo dicht bij je komen wat het dus des te leuker maakt.
De leeuwen en tijgers die er lopen zijn van Stichting leeuw, dit zijn leeuwen en tijgers die uit circussen in Europa komen en die in verband in de regelgeving met de wet niet meer in de circussen mogen optreden. Daarom worden dan nu opgevangen door de Stichting Leeuw dat ze nog een goede oude dag kunnen slijten in de dierentuin. De boomstam waar ook de mannetjes en de vrouwtjesleeuw op liggen ligt ook in een trainingsbaan voor leeuwen en tijgers. Hier word toch nog wel een keer per dag actief met ze omgegaan om ze bezig te houden. De grote touwen hebben ze een paar maanden terug van de marine gehad zodat ze zich daar heerlijk mee kunnen uitleven.
Ik weet dat deze foto's niets met haken te maken hebben maar weet zeker dat de meeste van jullie het vast leuk vinden om ze even te bekijken. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om een reactie achter te laten. Gr sandra

3 opmerkingen:

Amber zei

De foto's en jouw verhaal geven een mooie impressie van een fijne dag.
Wat heb je de dieren goed op de foto gezet.

Groetjes, Margaret

* Made by Haakjuffie * zei

Van dit soort blogs kan ik zo genieten! Heerlijk, dankzij jou was het net of ik er zelf was, dank je wel daarvoor ♡
Liefs xxx

Hannah Baum zei

Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten
mooie foto's gemaakt ook